Yleisiä Kysymyksiä Nettilainoista (2018)

Mitä vaatimuksia minulla on lainanottajana?

Kaikki lainanantajat ovat erilaisia ​​ja kuinka paljon voit lainata riippuu eri lainanantajista. Siksi ei ole harvinaista, että yksi palveluntarjoaja hylkää lainahakemuksesi, mutta se hyväksytään seuraavalla. Siksi valitse lainanantaja huolellisesti, mutta älä lopeta, jos hakemuksesi hylätään.

Nopeita lainoja verkosta

Huomaa kuitenkin, että on yleensä hyvä olla varovainen, ettet lähetä liian monta hakemusta. Kun palveluntarjoajat tekevät luottoluokituksen, he voivat samanaikaisesti nähdä, kuinka monta lainahakemusta olet hakenut viimeisen jakson aikana. Jos esimerkiksi he näkevät, että olet hakenut 10 eri pikavippiä viimeisen viikon aikana, se voi nopeasti näyttää siltä, ​​että haet epätoivoisesti rahaa ja siksi ei ole hyvä merkki. Hae ainoastaan ​​yhdessä tai kahdessa lainapaikassa lainaa, ja jos ne hylätään, voit odottaa muutaman viikon ennen kuin toisen hakemuksen jättämistä parantaakseen mahdollisuuksia saada pikalaina tai vippi.

Sanottuani tämän, on olemassa muutamia yleisiä vaatimuksia, jotka koskevat sinua, riippumatta siitä, minkä lainanhakijan paikkeille päädyt. Yleensä vaaditaan 18v ikää, mutta joissakin lainanantajissa sinun on itse asiassa oltava 23 tai 25 vuotta vanha. Sinun on myös oltava suomenkansalainen, joka on asunut maassa vähintään 12 kuukautta, ja että omaat yleensä hyvän ja järkevän taloustilanteen. TÄmän jälkeen on yleensä mahdollista saada nopeasti lainaa verkossa. Varmista myös, että tarkistelet lisävaatimuksia sinulle lainanottajana lainanantajan sivustossa.

Onko mahdollista maksaa laina takaisin nopeammin?

On ärsyttävää maksaa lainaa pitkän aikaa jos huomaat, että sinulla on todella varaa maksaa laina takaisin etuajassa. Jos näin on, saatat olla kiinnostunut maksamaan lainan etuajassa, jotta ei jää niin paljon korkoja ja maksuja kuukausittain. Lähes kaikki luottolainat nykyään tarjoavat sinulle mahdollisuuden maksaa takaisin laina nopeammin maksamatta ylimääräistä. Tämä on selvä etu, koska voit säästää paljon maksuja ja lisäkustannuksia maksaessasi lainaa takaisin heti kun sinulla on tilaisuus. Voit tietenkin myös päättää vähentää suurempia kuukausittaisia ​​summia kuin on sovittu, ja täten maksamaan mahdollisimman paljon velkaa.

Entä jos en voi maksaa lainaani takaisin?

Valitettavasti on vielä monia, jotka päätyvät ottamaan lainaa, johon heillä ei todellakaan ole varaa ja jotka voivat nopeasti johtaa suuriin ongelmiin. Vaikka olet saattanut ottaa suhteellisen pienen lainan, seuraukset voivat silti olla suuria.

Jos huomaat, että omaat taloudellisia ongelmia tai sinulla ei ole varaa maksaa lainaa takaisin aikana on tärkeää, että otat yhteyttä velkojiin mahdollisimman pian. Vaikka se voi olla houkuttelevaa unohtaa nykyinen laina ja jättää soittamatta, on tärkeää, että olet avoinna tilanteestasi. Useimmissa tapauksissa palveluntarjoaja tarjoaa ymmärrystä ja luultavasti ehdottaa, että voit laittaa takaisinmaksut tauolle tietyksi ajaksi, ennen kuin taas on varaa maksaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *